(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
MTC Flextek Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

MTC Flextek tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita ja oheislaitteita, robotiikkaa ja ruiskuvalukoneita, teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia. Yritys on tullut tunnetuksi pitkän historiansa aikana laajasta kokemuksestaan ja ammattitaitoisesta henkilöstöstään. Tämä Pirkkalassa toimiva oleva yritys on laajentanut toimintaansa jo usealle paikkakunnalle. Kasvu ja laajentaminen kuuluvat olennaisesti tämän nykyaikaisen yrityksen toimintaan. Lisätietoa yrityksestä saat osoitteesta https://www.mtcflextek.fi/ Tällä hetkellä MTC Flextek palvelee asiakkaita lähes 60 eturivin osaajan voimin ja asiakkaiden tarpeisiin vastataan nopeasti ja paikallisesti.

Haemme nyt Pirkkalan toimipisteeseemme vuoden kestävään määräaikaisuuteen KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtävänäsi on kirjanpidon kokonaisuuden hallinta sekä tarvittaessa ostoreskontran tehtävät, tilinpäätöksen laatiminen sekä verotukseen liittyvät asiat. Käytössämme on Visman L7 ja LTR ohjelmisto.

Odotamme sinulta työkokemusta vastaavasta työtehtävästä, jossa olet ollut vastuussa kirjanpidon kokonaisuudesta tilinpäätöksineen. Hoidat itsenäisesti yrityksen kirjanpidon ja vastaat välitilinpäätöksistä ja varsinaisesta tilinpäätöksestä. Tukenasi toimii yrityksen talouspäällikkö. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen ja järjestelmällinen. Työkielenäsi on suomi, mutta työskentelet tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävänkuvan ison konsernin palveluksessa. Tehtävä on noin vuoden kestävä vanhempainvapaan sijaisuus.

Lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi 7.2.2021 mennessä palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.