(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Go On Mikkeli

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Mikkeliin tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää monipuolisiin tehtäviin.  

Osana yrityksen taloustiimiä hoidat kirjanpidon, maksuliikenteen, viranomaisilmoitukset sekä tilinpäätöksen. Lisäksi olet mukana kehittämässä taloushallinnon prosesseja ja pääset toteuttamaan erilaisia hinnoittelu- ja kannattavuuslaskelmia sekä raportointia. Tarvittaessa olet valmis hoitamaan myös muita toimistotehtäviä.  

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset alan koulutuksen sekä useamman vuoden kokemuksen monipuolisista ja vastuullisista taloushallinnon tehtävistä. Kirjanpidon ja verolainsäädännön tuntemus, itsenäinen työskentelyote ja asioiden tekeminen ajallaan ovat edellytyksiä onnistumiselle. Haluat aidosti kehittää työtäsi ja tuoda ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi. Tiimityöskentelyssä tarvitset hyvät sosiaaliset taidot sekä kyvyn kommunikoida tehtäviisi liittyvissä asioissa myös englannin kielellä. Ruotsinkielen taito on eduksi.  Katsomme eduksi myös kokemuksen projektiliiketoiminnasta sekä erilaisten ohjelmistojen osaamisen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä asiakasyrityksessämme. Yrityksessä huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista mm. lounas- ja virike-edulla. Käytössä on myös joustava työaika ja etätyömahdollisuus on neuvoteltavissa. 

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja Anna Orava puh. 044 585 9886.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.12.2020 mennessä. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.