(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Etsimme Helsingissä sijaitsevaan, kansainväliseen Fortune 500-yhtiöön kuuluvan yrityksen palvelukseen määräaikaista Kirjanpitäjää vastaamaan kiinteistöyhtiöiden kokonaisvaltaisesta kirjanpidosta. Asiakasyrityksemme on osana maailman suurinta kaupallista kiinteistöpalvelu- ja sijoitusyhtiötä, jolla on noin 500 toimistoa ympäri maailmaa. Suomessa yritys tuottaa asiakkailleen strategista neuvonantopalvelua ja konsultointia yli 130 kiinteistöalan asiantuntijan voimin.

Työtehtävässä vastuullasi on kirjanpidon yleisten työtehtävien lisäksi veroilmoitukset, arvonlisäveroasiat, tilinpäätökset sekä rakentamisilmoitukset. Noin 20 hengen tiimissä pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Controllerien kanssa mm. päämiesten talousraporttien laadinnassa, jonka lisäksi olet osana kehittämässä prosesseja, työskentelytapoja sekä järjestelmiä.

Työtehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ammatillista osaamista kirjanpidon tehtävistä, englannin kielen taitoja sekä kiinnostusta kiinteistöalaa kohtaan. Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, esim. tradenomin tai laskentatoimen merkonomin tutkintoa. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen kiinteistöalalta, tilitoimistoista tai muista vastaavanlaisista tehtävistä.

Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme tiiviin sisäisen yhteistyöverkoston kiinteistönjohtamisen- ja konsultoinnin parista. Tämän lisäksi pääset työskentelemään nopeatempoiseen ja aktiiviseen työympäristöön mielenkiintoisten työtehtävien ja ammattitaitoisten kollegoiden pariin. Yrityksessä luottamus ja joustavuus on keskeisessä asemassa työyhteisössä, jonka myötä työn ja vapaa-ajan sovittelu onnistuu helposti. Määräaikaisuus kestää 6-8 kuukautta, mahdollisesti pidempäänkin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi meille pikaisesti lähettämällä CV:si ja hakemuskirjeesi Adeccon sivujen kautta. Hakuaika päättyy 13.12.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi