(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

KIRJANPITÄJÄ, HELSINKI
 

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Etsimme nyt kirjanpitäjää vahvistukseksi Vähittäispankin Jaspis-selvittelytiimiin Helsinkiin. 

 

Tehtävästä  
 

Tässä tehtävässä vastaat osuuspankkien, OP-kotien maksuliiketileistä, sekä myös OP-tileistä ja myyntireskontrasta sekä osuuspankkien virheselvittelyyn liittyvien välitystilien, kassatilin ja sovittujen pääkirjatilien täsmäytyksestä. Täsmäät kassatilejä, kassojen välisiä rahansiirtoja sekä ylläpidät kassaerokortistoa. Kirjaat mm. Basware -maksuliikennetositteita ja lähetät maksatusaineistoja, kirjauksia tehdään myös Osuvalla.

 

Kehitämme robotiikkaa ja SAP-järjestelmää parhaillaan ja myös sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämisprojekteissa.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on laskentatoimen koulutus ja hallitset jo kirjanpidon perusteet. Tunnet hyvin MS Office-työkalujen lisäksi taloushallinnon järjestelmiä mm. SAP-talous, Basware, Rea, Osuva ja Kipinä. Sinulla on vahva rahoitusalan tuntemus ja ymmärrät taloushallinnon ohjeistuksia. Osaat soveltaa ammattitaitoasi ja haluat kehittää myös omaa osaamistasi.

Työskentelet mielellään rutiininomaisesti ja aikataulujen alla sekä haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet. Et hätkähdä ajoittaisesta kiireestä ja muuttuvat tilanteet eivät horjuta tarkkaa työotettasi. Toimimme tiimissä, jossa yhteistyö kirjanpidon ammattilaisten kesken kukoistaa. Odotammekin sinulta loistavia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja niin tiimissä kuin yhteistyökumppaneiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

 

Mitä saat meiltä

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jota saat tehdä mukavan ja tsemppaavan tiimin ympäröimänä. Meillä yhteistyö on tiivistä ja sujuvaa sekä tiimihenki korkea. Tulet työskentelemään kokeneiden kollegoidesi kanssa moderneissa tiloissa Vallilan korttelissa ja saat lisäksi joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet käyttöösi.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.


Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.
 

Lisätiedot ja hakuohjeet
 
Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe Sari Vihriälä puhelimitse 040 628 1200 tai sähköpostitse sari.vihriala(at) op.fi.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 25.11.20 mennessä. Lisääthän hakemukseesi Cv:n ja palkkatoiveesi. Kerro samalla osaamisestasi ja motivaatiostasi. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.