(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Kirjanpitäjä, kasvupaikka on sinun!

Etsimme kokenutta kirjanpidon ammattilaista. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee joko Helsingissä tai Tampereella.

Mitä teet

 • Vastaat nimettyjen asiakkaiden kirjanpidosta sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta.
 • Neuvot ja opastat asiakkaitamme kirjanpito- ja veroasioissa.
 • Käytät työssäsi nykyaikaisia menetelmiä – työkaverinasi voi olla ohjelmistorobottimme Aili.
 • Et ainakaan mapita – toimistomme on täysin paperiton, joten et joudu mapittamaan yhtäkään paperia.

Mitä tuot meille

 • Kokemusta – Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta monipuolisista kirjanpitotehtävistä sekä kokemusta tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta. Kokemus konsernitilinpäätöksistä katsotaan eduksi. 
 • Paloa palvella – Olet aktiivinen asiantuntija, jolle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää. Innostut myös osaamisesi jakamisesta työkavereillesi ja haluat oppia myös heiltä.
 • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Mikäli olet osallistunut taloushallinnon järjestelmien käyttöönottoihin tai olet toiminut talousjärjestelmän pääkäyttäjänä, on siitä suuri etu tässä tehtävässä

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Vakituisen työsuhteen ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen Tullintorilla. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Etätyö luonnollisesti onnistuu, ja voit tasapainottaa (työ)elämäsi haluamallasi tavalla. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
 • Kasvupaikan – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Nappaa tästä itsellesi ainutlaatuinen kasvupaikka ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 30.11.2020.

Rekrytointiprosessi sisältää 2 haastattelua ja case-tehtävän. Prosessin puolivälissä jatkoon päässeitä hakijoita pyydetään tekemään työpersoonallisuuskysely ja muutama päättelytehtävä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Outsourcing Manager Tiina Kaskinen. Tiinan tavoitat parhaiten sähköpostilla tiina.kaskinen@efima.com tai puhelimitse numerosta 040-5533643.