(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Angelma & Mäkelä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Hei taloushallinnon ammattilainen - etsitkö uutta suuntaa urallasi, nautitko työskentelystä asiakasrajapinnassa muiden huippuammattilaisten parissa?

Etsimme asiakkaallemme Kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Angelma & Mäkelä on yksi Suomen johtavista sähköiseen taloushallintoon erikoistuneista tilitoimistoista. Yrityksen tavoitteena on olla toimisto, jossa sekä asiakkaat että työntekijät viihtyvät, palvellen lähes 300:a asiakasta neljäntoista henkilön voimin.

Olet ehtinyt jo kerryttää osaamistasi ja ammattitaitoasi, tai olet vasta urasi alkupuolella kirjanpidon parissa. Palkanlaskennan osaaminen on ehdotonta plussaa. Olet jo suorittanut tai suunnitelmissasi on läpäistä KLT-tutkinto.

Tehtävässä vastaat kirjanpidon laatimisen lisäksi monipuolisesti myös muista taloushallinnon tehtävistä. Ajoittain päiviisi kuuluvat myös asiakaspalaverit ja raportointi asiakkaalle, joten pääset aidosti käyttämään asiakaspalveluasennettasi.

Persoonana olet oma-aloitteinen ja joustava, omaksut nopeasti uusia asioita ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Toimit sujuvasti sekä itsenäisesti, että myös yhteistyössä yrityksen muiden ammattilaisten kanssa. Olet sitoutunut ja halukas kehittämään itseäsi ja osaamistasi.

Tunnistat digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja suhtaudut sen tuomiin muutoksiin positiivisesti. Käytössämme on asiakaskohtaisesti Netvisor järjestelmä - jonka käyttöön koulutamme asiakkaamme sekä toimimme tukena käytön aikana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivasti haastavan toimenkuvan. Saat jatkuvat koulutusmahdollisuudet, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Joustavana työnantajana panostamme henkilökunnan hyvinvointiin erittäin paljon ja tarjoamme sinulle mm. liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden. Haluamme että viihdyt meillä ja saamme sinun parhaat puolesi esiin, saat vapaasti toteuttaa erityisosaamistasi. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa osaksi sitoutunutta, hyväntuulista ja mukavaa työyhteisöä.

Mikäli herätimme kiinnostuksesi, laita hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian www.adecco.fi sivujen kautta. Käsittelemme hakemuksia haun ollessa auki. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Adeccon kanssa. Lisätietoja paikasta antaa Adeccon Asiakkuuspäällikkö Salla Helminen, salla.helminen@adecco.fi / 040 451 3518.