(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Sinä kirjanpidon osaaja, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Etsimme Mikkelin toimipisteeseen energistä, hyviä vuorovaikutustaitoja omaavaa ja osaavaa taloushallinnon ammattilaista.

Kirjanpitäjänämme hoidat asiakkaidemme taloushallintoa itsenäisesti. Työnkuvasi tarkentuu aikaisemman osaamisesi, motivaatiosi ja kehittymishalusi mukaan. Tiimeissämme on kokeneita ja osaavia asiantuntijoita, jotka ovat tukena työssäsi.

Käytettävissäsi on myös runsas koulutustarjontamme. Pidämme tärkeänä aktiivista ja konsultoivaa vuorovaikutusta, sillä haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan tarjoten heille aina parasta mahdollista palvelua.

Toivomme, että olet

 • suorittanut kaupallisen koulutuksen, esim. merkonomi/tradenomi
 • kirjanpidon ja tilinpäätösten osaaja
 • innostunut taloushallinnon alasta sekä halukas oppimaan uutta ja osallistumaan aktiivisesti muutokseen kohti     sähköisempää taloushallintoa
 • rohkea asiakaslähtöinen ammattilainen, jolla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua”

Kokemus Procountor -ohjelmasta, sekä englanninkielen taito ovat etuna tässä työssä.

Arvostamme kehitysmyönteistä asennetta ja palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi.

 Mitä me haluamme tarjota sinulle

 • joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon
 • lounasedun, virikesetelit sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joilla haluamme  huolehtia hyvinvoinnistasi sekä työssä että vapaa-ajalla
 • lähiesimiehen ja tiimin tuen työhösi, sekä konsernimme kattavan asiantuntijakaartin
 • tiimirahan, jolla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä
 • kaikille työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
 • KLT-tutkinnon suoritusmahdollisuuden
 • kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti

Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina

Näin haet tehtävää

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikkelin palvelupäällikkö Irma Kärkkäinen puh 020 744 2642

Lähetäthän hakemuksesi 15.11.2020 mennessä. Käsittelemme tulleita hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.