(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Mapon Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Mapon Finland Oy on voimakkaasti kasvava SaaS palveluita tuottava yritys ja etsii kirjanpitäjää ammattimaiseen taloushallintotiimiinsä ylläpitämään yhtiön monipuolisten transaktioiden kirjauksia sekä osallistumaan erilaisiin talousjärjestelmien ja prosessien kehitysprojekteihin.

Tehtävässä vastaat yhtiömme päivittäisestä kirjanpidosta ja palkanlaskennasta varmistamalla tiukkojen lakiteknisten vaatimusten toteutumisen. Toimit kansainvälisen konsernimme taloushallintotiimin jäsenenä. Tehtävässäsi pääset osallistumaan yhtiön palkanlaskennan, kirjanpitokäytäntöjen ja prosessien sekä raportoinnin kehittämiseen.

Työntekijänä olet vastuuntuntoinen, huolellinen ja tarkka. Sinulla on positiivinen asenne, erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet oma-aloitteinen tekijä. Sinulla on tehtävää vastaava koulutus ja sujuvat IT-taidot. Omaat vähintään muutaman vuoden kokemuksen kirjanpidon eri tehtävistä sekä palkanlaskennasta (mielellään SaaS-, kauppa- ja/tai palvelutoimialalta). Tehtävä edellyttää sujuvaa englanninkielentaitoa ja eduksi katsomme Netvisor-talousohjelmiston hallinnan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän menestyvän ja kasvavan yrityksen palveluksessa sekä mahdollisuuden kehittyä ja menestyä työurallasi kansainvälisessä työyhteisössä. Työtehtävät pystytään pääsääntöisesti hoitamaan etätyönä ja tarpeen mukaan voidaan katsoa myös tarvittavat toimitilat.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Jani Asunmaa, 040 481 84 22, jani@mapon.com. Lähetä suomenkielinen hakemuksesi, englanninkielinen CV:si ja palkkatoiveesi pikaisesti, koska täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä.