(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Haminan Isännöintipalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Haemme asiakkaallemme Haminan Isännöintipalvelu Oy:lle kirjanpitäjää.

Haminan Isännöintipalvelu Oy on vuodesta 1987 toiminut isännöintiyritys, jonka asiakkaat sijaitsevat Haminassa ja Haminan lähialueilla. Toiminnan laajentuessa yritys hakee nyt kirjanpitäjää tiimiinsä.

Vastuullesi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito. Tehtäväsi koostuvat mm. asiakkaiden kirjanpidosta, tilinpäätöksistä sekä tarvittaessa muun taloushallinnon hoitamisesta. Huolehdit yhdessä isännöitsijän kanssa asiakaslähtöisen palvelun toteutumisesta, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti päätöksiä tehden.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja jo hieman kokemusta kirjanpitäjän työstä. Osaaminen muista taloushallinnon tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, innostunutta ja positiivista asennetta ja järjestelmällisyyttä. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvät atk-taidot ovat edellytys työssä menestymiselle.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Haminan Isännöintipalvelu Oy:lle ja työsuhde on vakituinen. Lisätietoja tehtävistä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin 8-16. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.