(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
SKS Mekaniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Oletko jo kokemusta kerryttänyt kirjanpitäjä, joka on hakemassa uusia haasteita? Haemme taloushallinnon tiimiin SKS Mekaniikkaan Merjalle kollegaa.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimipiste sijaitsee Vantaan Varistossa.

Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista laajasti. Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, kattavan perehdytyksen tehtävään, hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut mm. laaja työterveyshuolto, hammashuolto, liikunta- ja lounasetu sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Pääset osaksi osaavaa ja motivoitunutta taloustiimiä, jossa ihmiset tukevat ja auttavat toisiaan.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu mm. SKSGroupiin kuuluvien yritysten kirjanpito, osto- ja myyntireskontran hoitaminen, matkalaskujen käsittely, konsernin sisäinen laskutus sekä taloushallinnon sähköpostiin tulevien tukipyyntöjen käsittely. Vastaat myös tilinpäätösten, arvonlisäverolaskelmien ja veroilmoitusten laadinnasta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä organisaation eri yksiköiden sekä taloushallinnon tiimin kanssa vastaten kuitenkin itsenäisesti vastuualueellesi kuuluvista yrityksistä. Tehtävässä pääset kehittämään toimintaa sekä omaa ammattitaitoasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • soveltuvaa laskentatoimen koulutusta esim. yo-merkonomi/tradenomi
  • useamman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • tilinpäätöstaitoa sekä kokemusta reskontran hoitamisesta ja yritysverotuksesta
  • kykyä hoitaa työtehtäväsi sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot Arvostamme halua ja kykyä uuden oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksesta on hyötyä tehtävän hoitamisessa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimithan pikaisesti. Lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoivomuksesi viimeistään 7.10.2020. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Financen seniorikonsultti Eila Eklund numerosta 050-345 4296. Tavoitat Eilan parhaiten tiistaina 29.9.2020 klo 14-15 ja torstaina 1.10.2020 klo 14-15.

Lue lisää osoitteesta www.sks.fi/