(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Haemme nyt Jyväskylän talouspalvelukeskukseen

KIRJANPITÄJÄÄ

vastaamaan asiakasyhtiöidemme kokonaisvaltaisesta taloushallinnosta.

Taloushallintopalvelujemme asiakkaina on noin 6 000 asunto-osakeyhtiötä, keskinäistä kiinteistöosakeyhtiötä, kiinteistöosakeyhtiötä ja omistajaorganisaatiota. Realia Isännöinnillä on oma kirjanpitokeskus ja taloushallintopalveluissamme noin 135 taloushallinnon ammattilaista Kuusamossa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Seinäjoella, Joensuussa, Jyväskylässä ja Kemissä. Jyväskylän toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylän keskustassa osoitteessa Lyseonkatu 4.

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpito. Hallitset pääkirjanpidon, ostoreskontran ja vuokra- ja vastikereskontran hoitamisen sekä tilinpäätöksen tekemisen. Vastaat siitä, että sisäiset ja ulkoiset asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Onnistut tehtävässä, jos sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus, esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai tradenomi. Aikaisempi kokemus kirjanpidosta on etu, mutta soveltuva laskentatoimen koulutus ja kyky oppia sekä vastuullinen asenne antavat myös hyvät valmiudet tehtävään.   

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Kirjanpitäjän työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla taukojumppia, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon.  

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 12.10.2020 osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?c4c03360. Lisätietoja tehtävästä antaa talouspalvelupäällikkö Ulla Vihanti p. 0400 186 723.

Lue lisää kirjanpitäjän työstä ja Realia Isännöinnistä työpaikkana: https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/kirjanpitajan-tyo