(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Bravedo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haluatko kehittää osaamistasi monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa?

Tartu tilaisuuteen ja lue lisää, mitä voimme sinulle tarjota.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi taloushallinnon työtehtävien parissa sekä urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kasvavassa yrityksessä. Tämä tehtävä voi luoda sinulle hyvää pohjaa vaativampiin asiantuntijatehtäviin ja antaa mahdollisuuden päästä näkemään laajasti, mitä taloushallinto on jatkuvasti kehittyvällä toimialalla. Toimintakulttuuriamme ohjaa ajatus vapaudesta ja vastuusta. Meillä tehdään työtä intohimolla, viihdytään, nauretaan ja luotetaan toisiin.

Bravedo hakee osaavaan joukkoonsa

Kirjanpitäjää

Tehtävä on äitiyslomasijaisuus huhtikuuhun 2022 asti ja alkaa marraskuussa 2020.

Toimenkuva on monipuolinen ja päivittäisiin tehtäviin kuuluu ostolaskujen käsittely, osto- ja myyntireskontran hoito, tiliotteiden käsittely sekä käyttöomaisuuskirjaukset. Lisäksi tehtäviin kuuluu jaksotukset, tase-erittelyt, tilinpäätökset, veroilmoitukset sekä asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa ja olet kerännyt kokemusta myös tilinpäätöksestä, olet hakemamme henkilö. Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vielä kuulu vahvimpaan osaamiseesi. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä.

Toivomme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito ja englannin kielen taitosi on sillä tasolla, että voit käyttää sitä työssä sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet käyttänyt erilaisia taloushallinnon järjestelmiä ja uusien oppiminen käy sinulta luontevasti. Yrityksellä on käytössä seuraavat järjestelmät: Microsoft Dynamics Nav, Procountor, Opus Capita, Palette, Kasperi, Bezala, joiden osaaminen on plussaa.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 28.9.2020 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.

Lisätietoja antaa Baronalta Eila Eklund: eila.eklund@barona.fi