(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Tilipalvelu Rantalainen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Asiakkaamme on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoketjuista, Tilipalvelu Rantalainen, jolle haemme nyt taloushallinnon osaajia!

Hei taloushallinnon ammattilainen - onko kiikarissa uusi työ? Innostutko työskentelystä asiakasrajapinnassa?

Mikäli etsit uutta suuntaa urallasi ja haluat osaksi kasvavaa organisaatiota, hae osaksi Tampereen tiimiämme kirjanpitäjäksi.

Tehtävässä työpäiväsi koostuvat kirjanpidon sekä osto- ja myyntireskontran hoitamisesta nimetyille asiakkaille ja käytät ammattitaitoasi hoitaessasi myös tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia. Ajoittain päiviäsi vauhdittavat asiakaspalaverit ja raportointi asiakkaalle kuuluu olennaisena osana työpäivääsi, joten pääset aidosti käyttämään asiakaspalveluasennettasi.

Olet ehtinyt jo kerryttää osaamistasi ja ammattitaitoasi kirjanpidon parissa hoitaen myös tilinpäätöksiä. Kannat vastuuta omista tehtävistäsi itseohjautuvalla ja aktiivisella otteella. Tunnistat digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja suhtaudut sen tuomiin muutoksiin positiivisesti. Käytämme asiakaskohtaisesti useita järjestelmiä (mm. Fivaldi, Netvisor, Procountor, Lemonsoft), joiden saloihin pääset halutessasi tutustumaan tarkemminkin. Aiemman työkokemuksesi tilitoimistotyöskentelystä katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivasti haastavan toimenkuvan. Valitsemasi urapolun tueksi saat jatkuvat koulutusmahdollisuudet, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet, ison talon henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle mm. liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden. Meillä sinua odottavat iloiset ja aktiiviset taloushallinnon ammattilaiset! Tehtävää voit hoitaa myös muista Pirkanmaan alueen toimipisteistämme.

Mikäli herätimme kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.9.2020 osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.