(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Satotukku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Haemme Vantaan Tuupakkaan vakituiseen työsuhteeseen

KIRJANPITÄJÄÄ

Greenfood-yhtiöiden Suomen toimintojen talouden palvelukeskukseen.

Vastullasi ovat monipuolisesti kaikki taloushallinnon tehtävät kuten tapahtumien kirjaaminen, reskontran hoito, kuukausiraportointi, tilinpäätös, veroilmoitus ja ALV-ilmoitukset. Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimissä, jossa on sinun lisäksesi kaksi muuta kirjanpitäjää sekä kaksi reskontranhoitajaa. Ensisijaisesti vastaat Greenfood-ryhmään kuuluvan Greendeli-yhtiön kirjanpidosta.  Raportoit Group Business Controllerille.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Taloushallinnon ohjelmamme on Microsoftin NAV. Myös Jeevesin osaaminen luetaan eduksesi. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen, itseohjautuva, toimeen tarttuva ja joustava. Olet huolellinen ja vastuuntuntoinen ja osaat pitää kiinni sovituista aikatauluista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.8 alkaen Group Business Controller Jonas Broo, puh. 040 521 7093. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen jonas.broo@satotukku.fi, viimeistään 9.8.2020 mennessä. Otsikoi viestisi kirjanpitäjä/oma nimi”.