(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Tilipalvelu Rantalainen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee 42 eri paikkakunnalla työllistäen yli 850 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa monipuolisia taloushallinnon, HR:n ja yritysverotuksen palveluja erikokoisille yrityksille ja yhteisöille sekä palvelee asiakkaitaan paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan. Tutustu meihin tarkemmin: www.rantalainen.fi

Hei taloushallinnon ammattilainen - onko kiikarissa uusi työ? Innostutko työskentelystä asiakasrajapinnassa?

Mikäli etsit uutta suuntaa urallasi ja haluat osaksi kasvavaa organisaatiota, hae osaksi Tampereen tiimiämme.

Kirjanpitäjäksi

Tehtävässä työpäiväsi koostuvat kirjanpidon sekä osto- ja myyntireskontran hoitamisesta nimetyille asiakkaille ja käytät ammattitaitoasi hoitaessasi myös tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia. Ajoittain päiviäsi vauhdittavat asiakaspalaverit ja raportointi asiakkaalle kuuluu olennaisena osana työpäivääsi, joten pääset aidosti käyttämään asiakaspalveluasennettasi.

Olet ehtinyt jo kerryttää osaamistasi ja ammattitaitoasi kirjanpidon parissa hoitaen myös tilinpäätöksiä. Kannat vastuuta omista tehtävistäsi itseohjautuvalla ja aktiivisella otteella. Tunnistat digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja suhtaudut sen tuomiin muutoksiin positiivisesti. Käytämme asiakaskohtaisesti useita järjestelmiä (mm. Fivaldi, Netvisor, Procountor, Lemonsoft), joiden saloihin pääset halutessasi tutustumaan tarkemminkin. Aiemman työkokemuksesi tilitoimistotyöskentelystä katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivasti haastavan toimenkuvan. Valitsemasi urapolun tueksi saat jatkuvat koulutusmahdollisuudet, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle mm. liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden. Rantalaisella sinua odottavat iloiset ja aktiiviset taloushallinnon ammattilaiset. Lue lisää kattavista henkilöstöeduistamme sekä Rantalaisesta työnantajana: http://www.rantalainen.fi/tyopaikat/henkilostoedut/

Mikäli herätimme kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2020 osoitteessa www.adecco.fi.

Lue lisää työskentelystä Rantalaisella uratarinoistamme. Tutustu arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä