(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Kansainvälinen kiinteistöalan asiakkaamme etsii kasvun jatkuessa vahvistukseksi osaavaa Kirjanpitäjää asiantuntevaan tiimiinsä Helsingin keskustaan.  Tehtävä on vakinainen ja alkaa heti/sopimuksen mukaan


Työtehtävät

Kirjanpitäjän roolissa sinun vastuullasi on pitää asiakkaiden kirjanpito ajan tasalla. Vastaat mm. asiakkuuksien kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä sekä verotusasioista. Teet tiivistä yhteistyötä muiden samassa asiakkuudessa työskentelevien taloushallinnon osaajien kanssa. Olet myös asiakkaita konsultoivassa roolissa ja arkeesi kuuluu asiakkaiden kirjanpitoon liittyviin kysymyksiin vastaamista ja matkan varrelle sattuvien haasteiden selvittämistä.

Edellytykset

Tämä paikka sopii juuri sinulle, jos: 

sinulla jo kokemusta sekä osaamista kirjanpidosta. Olet siis työskennellyt aiemmin esimerkiksi kirjanpitäjänä ja hallitset myös tilinpäätökset. 

Arki on välillä hektistä, sillä dynaamiset asiakkaat tekevät usein nopeitakin liikkeitä, jotka vaikuttavat työhön. Paineensietokyky ja asiakaspalvelualttius ovat siis valttia. Ja tietysti toivomme sinun olevan tarkka työssäsi. Englannin kielen kirjallisesta ja suullisesta osaamisesta on sinulle hyötyä.

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta kiinteistöalalta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi kannustavan ilmapiirin itsensä kehittämiseksi, henkilökuntaa koulutetaankin jatkuvasti. Saat erinomaisen näköalapaikan kiinteistösijoitusalalla sekä dynaamisen, asiantuntevan ja rennon työyhteisön, jossa tukenasi ovat mukavat ja osaavat kollegat.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka joko puhelimitse numerossa +358 20 7290 833 tai sähköpostitse kati@poolia.fi.

Yhteyshenkilöt

Kati Rahikka

kati.rahikka@poolia.fi +358207290833

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter