(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Luhta Sportswear Company

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Pääkonttorillamme Lahdessa toimii keskitetty konsernin taloushallinnon tiimi, johon kuuluu 12 alan ammattilaista. Osastomme vastaa suomalaisen emoyhtiön ja kahdentoista tytäryhtiön taloushallinnosta sekä konsernilaskennasta. Lahdesta hoidettavat tytäryritykset toimivat useissa Euroopan maissa sekä Pohjois-Amerikassa. Haemme taloushallinnon tiimiimme vahvistusta kirjanpitäjästä vakituiseen työsuhteeseen.
 

Kirjanpitäjä

Tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu eurooppalaisten tytäryhtiöiden kirjanpidosta. Hoidat kuukausittaisen kirjanpidon, alv-tilitykset ja tilinpäätöksen. Teet säännöllisesti yhteistyötä tytäryhtiön henkilöstön kanssa ja tarpeen mukaan saat tukea paikalliselta tilitoimistolta. Olet aktiivisesti mukana kehittämässä toimintatapojamme.


Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy tehtävään soveltuvaa koulutus, esim. taloushallinnon tradenomi sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne ja työskentelet itsenäisesti osana asiantuntevaa tiimiä. Olet tarkka, tartut toimeen ja pystyt toimimaan tehokkaasti myös kiiretilanteissa. Sinulta löytyy hyvät tietotekniset taidot ja olet mielelläsi mukana kehittämässä toimintatapoja ja järjestelmiä. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisessä organisaatiossamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Mari Lassila, puh. 040 759 2522. 
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.5.2020 mennessä osoitteeseen rekry@luhta.fi