(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020
Etsimme asiakkaallemme Porvoossa

KIRJANPITÄJÄÄ

Olet kokenut taloushallinnon ammattilainen ja pystyt toimimaan tehokkaasti välillä tiukkojenkin aikataulujen kanssa. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja hymysi ei hyydy haasteidenkaan keskellä. Toimenkuvaasi kuuluu kirjanpito, tilinpäätökset, palkanlaskenta ja veroilmoitusten tekeminen.

Odotamme sinulta kokemusta taloushallinnon tehtävistä tilitoimistossa. Sinulta löytyy alalle sopiva koulutus ja haluat yhä kehittää itseäsi ammatillisesti. Osaat käyttää hyvin sähköisiä järjestelmiä ja hallitset sähköisen kirjanpidon. Procountor kokemus katsotaan eduksi.

Sinulta löytyy pelisilmää erilaisiin tilanteisiin, olet ahkera, vastuuntuntoinen ja palvelualtis. Kykenet hyvin itsenäiseen työskentelyyn mutta olet myös taitava tiimipelaaja.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi