(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Arctia

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Haemme KIRJANPITÄJÄÄ Helsingin Katajanokalle  

Tarjoamme sinulle monipuolisia taloushallinnon tehtäviä kirjanpitotiimissämme, joka hoitaa konsernin seitsemän kotimaisen yhtiön ulkoisen laskennan. Pienessä kirjanpitotiimissä työnkuvasi on monipuolinen.

Tehtäviisi kuuluu

Tehtäväsi sisältävät osto- ja myyntireskontraa, käyttöomaisuuskirjanpitoa, maksuliikennettä ja kuukaudenvaihteen tehtäviä. Lisäksi osallistut muihin vaihteleviin kirjanpitotiimin tehtäviin sekä tilinpäätökseen ja erilaisiin järjestelmä- ja kehitysprojekteihin. Teet tiivistä yhteistyötä business controllereiden sekä liiketoiminnan kanssa.

Toivomme hakijalta

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, muutaman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä halua kehittyä tehtävässäsi. Tunnet FAS-standardit ja sinulla on mielellään kokemusta kotimaisen konserniyhtiön kirjanpidosta.

Positiivinen ja kehittämishaluinen työskentelyote sekä hyvät yhteistyötaidot ovat tehtävässä ehdoton edellytys. Tulet hyvin toimeen suomen ja englannin kielellä ja IT-taitosi ovat ajantasaiset. Käytössämme ovat Sonet- ja OpusCapita-ohjelmat. 

Lisätiedot ja hakemus

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.3.2020 mennessä osoitteeseen https://www.lyyti.fi/reg/Arctia_Oy_tyopaikkahakemus_2461

Muista kirjata ”Lisätiedot työhakemukseen” kohtaan tieto: Kirjanpitäjä

Lisätietoa tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Taru Sandström p. 046 876 7126 tai taru.sandstrom@arctia.fi