(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Kirkkohallitus / Kirkon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haemme Kirkon palvelukeskukseen, vakinaiseen työsuhteeseen

kahta (2) kirjanpitäjää

Kirjanpitäjän tehtävässä hoidat asiakkaidemme kirjanpitoa osana kirjanpidon tiimiä. Huolehdit itsenäisesti heidän kirjanpidostaan ja tilinpäätöksen laadinnasta. Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta oman asiantuntijuuden kasvattamiseen.

Tarjoamme vakinaisen työn viihtyisissä toimistotiloissa, perehdytyksen työhösi ja liukuvan työajan päivätyössä, jolloin voit sovittaa työn elämäntilanteeseesi sopivaksi. Työntekopaikka on Kirkon palvelukeskuksen Oulun tai Porvoon toimipaikka.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa ja kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme ruotsin kielen osaamista. Eduksi katsotaan kokemus SAP/sähköisestä toiminnanohjausjärjestelmästä sekä seurakuntatalouksien taloushallinnosta.

Jos pidät haasteista ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, hae meille töihin! Aloitamme kutsumaan haastatteluihin jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2 225,64 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä 10.2.2020 klo 12 - 14 ja 12.2.2020 klo 9 - 11 Heli Inkala p. 040 1425 237.

Hakemukset pyydämme sähköisen rekrytointipalvelumme kautta evl.fi/rekry
perjantaina 28.2.2020 klo 16.00 mennessä.