(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Helsingin Kaupunginteatteri

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Asiakkaamme Helsingin Kaupunginteatteri on Suomen suurin ja monipuolisin ammattiteatteri, jonka ohjelmistossa on viidellä eri näyttämöllä kotimaisia ja ulkomaisia puhenäytelmiä, komedioita, musiikkiteatteria, oman tanssiryhmän tuotantoja ja lasten esityksiä. Ensi-iltoja on vuosittain n. 20 ja esityksiä lähes 900. Lisätietoa www.hkt.fi

Onko tarkkuus ja järjestelmällisyys sinua parhaiten kuvaavia ominaisuuksia, nautitko tilien täsmäytyksistä ja modernien laskentatyökalujen ja -järjestelmien aktiivisesta käytöstä?
Loistavaa! Jatka lukemista, saatat olla etsimämme kirjanpitäjä Helsingin Kaupunginteatterille.

Kirjanpitäjänä olet vastuussa yrityksen kirjanpitokokonaisuudesta yhteistyössä muiden taloustiimin jäsenten kanssa. Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset taloushallinnon tehtävät, kuten kuukausittaisen kirjanpidon kirjaukset jaksotuksin ja täsmäytyksin, tilinpäätöksen valmistelu ja laadinta, verotusasiat, osto-ja myyntireskontran sekä maksuliikenteen hallinta. Osallistut myös aktiivisesti yrityksen talousprosessien- ja toimintatapojen jatkuvaan kehittämiseen ja toimit talousjärjestelmien pääkäyttäjänä ja kouluttajana. Tarvittaessa sijaistat tiimin muita jäseniä ja raportoit suoraan talouspäällikölle.

Odotamme sinulta:
- muutaman vuoden kokemusta kirjanpidon itsenäisestä hoitamisesta ja tilinpäätöksen laadinnasta
- oma-aloitteista, aikaansaavaa ja systemaattista työskentelyotetta
- valmiutta ja halukkuutta kehittää taloushallintaan liittyviä prosesseja ja järjestelmiä. Kokemus Wintime-järjestelmästä katsotaan eduksi
- erinomaista palveluasennetta ja sujuvia tiimityöskentelytaitoja
- sujuvaa suomen ja englannin taitoa

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden päästä osaksi Suomen suurinta teatteriyhteisöä. Työskentelet alan johtavassa ammattiteatterissa Helsingissä, Töölönlahden rannalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 16.2.2020. Työsuhde alkaa viimeistään 1.5.2020.
Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Senior HR Consultant Maarit Härmälä: maarit.harmala@adecco.fi, puh. 040 183 1791.