(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 550 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa. 


Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun

KIRJANPITÄJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen Talouspalveluihin Tikkurilaan ajalle 1.3.2020 – 31.3.2021.

Työskentelet osana kuuden hengen kirjanpitotiimiä ja tehtäviisi kuuluu esimerkiksi muistiokirjaukset, pysyvien vastaavien kirjanpito, erilliskirjanpidot, tytäryhtiöiden kirjanpidot, arvonlisäveroasiat, osto- ja myyntilaskujen käsittely, taloushallinnon järjestelmien pääkäyttäjätehtävät sekä kirjanpitoon liittyvä neuvonta. Työ edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Valittavalta henkilöltä toivomme laaja-alaista osaamista taloushallinnon tehtävistä ja työkokemusta vähintään 3 vuotta monipuolisista kirjanpidon tehtävistä. Edellytämme sopivaa kaupallista koulutusta (esimerkiksi merkonomi, tradenomi). Arvostamme itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta, palveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän, iloisen työympäristön ja ajanmukaiset taloushallinnon työkalut. 

Toimipisteemme sijaitsee Tikkurilassa, osoitteessa Ratatie 22, juna-aseman vieressä. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työaika on 36,75 tuntia viikossa. Työsuhde alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa talousjohtaja Petteri Mussalo, puh 040 019 3779.

Hakuaika päättyy 17.02.2020.
 Hakemukset pyydämme lähettämään: Laurea avoimet työpaikat