(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Go On Kuopio

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020
Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista KIRJANPITÄJÄÄ Kuopioon!

Työnkuvaasi kuuluvat isännöintitoimiston monipuoliset kirjanpitoon, laskutukseen ja reskontrien hoitoon liittyvät taloushallinnon tehtävät. Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus kirjanpidon tehtävistä ja tietämystä erityisesti taloyhtiöiden taloushallinnosta. Lisäksi toivomme, että Visman ohjelmistot ovat sinulle tuttuja (Visma L7, Tampuuri).

Edellytämme:
- soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta
- hyviä tiimityötaitoja
- tarkkuutta ja huolellisuutta
- vastuullista ja itsenäistä työotetta

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työllistyt aluksi muutaman kuukauden mittaiseen vuokratyösuhteeseen Go On Kuopion kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Mari Miettinen, 040 175 7224 (ma-pe klo 8-16), mari.miettinen@go-on.fi. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.