(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Bassadone Automotive Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Liiketoimintamme laajenee ja haemme nyt kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan kymmenhenkistä talousosastoa, jossa hoidetaan konserniyhtiöiden talousasiat.

Kirjanpitäjän tehtävänkuvaan sisältyy kirjanpito laaja-alaisesti. Tehtävässäsi hoidat kuukausittaisen kirjanpidon ja täsmäytykset, vaihto-omaisuus- ja käyttöomaisuuskirjanpidon, viranomaisilmoitukset, tilinpäätökset ja konsernin sisäisten erien täsmäytykset.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä vastuuntuntoa ja järjestelmällisyyttä. Lisäksi odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja avoimuutta sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Tiimityöskentelytaidot, joustava työtapa ja tarvittaessa joustaminen työajoissa varmistavat tehtävässä menestymisen.

Toivomme sinulta useamman vuoden työkokemusta kirjanpitäjän tehtävistä, tilinpäätösosaamista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työssä tarvitaan Excel-taitoja sekä englannin kieltä.

Tarjoamme itsenäisen työnkuvan, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut ja joustavat työajat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Vantaan Petikossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Katja Rutonen, puh. 040 7342 773, ti 4.2. klo 13.00-15.00. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@bassadone.fi. Hakuaika päättyy 16.2., mutta täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.