(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Kalaneuvos

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Kasvun myötä etsimme Kalaneuvos- ja Nordic Fish-konserniemme vahvistukseksi Sastamalaan (Hukkasentie 25)

Kirjanpitäjää

Tehtäväsi on vastata nykyisten kirjanpitäjien ohella kirjanpidosta, tilinpäätöksestä sekä talouden analysoinnista. Tulet hoitamaan kuukausiraportointia, viranomaisilmoituksia ja reskontraa. Olet konsernitilinpäätöstaitoinen ja teet tiivistä yhteistyötä molempien konsernien eri osastojen kanssa. Sinulla on hyvä kokonaiskäsitys taloushallinnon eri prosesseista ja toimintojen jatkuva kehittäminen kiinnostaa sinua.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vahva kokemus monipuolisista vastuullisista konsernikirjanpidon tehtävistä. Hallitset Excelin käytön ja IT-taitosi ovat nykyaikaisella tasolla. Toimintatavaltasi olet analyyttinen ja joustava, sinulla on hyvä paineensietokyky ja erinomaiset tiimityöskentelytaidot. Haluat jatkuvasti oppia uutta ja kasvaa edelleen. Kommunikoit myös englanniksi, ruotsin kielitaidon katsomme eduksi.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden toimia kasvavassa perheyrityksessä, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä itsensä ja toimintojen kehittämistä tukevan työympäristön. Tukenasi on innostunut ja motivoitunut työyhteisö, joka koostuu alansa ammattilaisista. Tule meille töihin rakentamaan yhteistä suomalaista kasvutarinaa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/Kirjanpit%C3%A4j%C3%A4/mXAnG8 viimeistään 5.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla:
Johanna Ahola, Eezy Personnel 0400 739 308