(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
JS Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Kokenut kirjanpitäjä hoitamaan yrityksemme kirjanpitoa 

Haluatko työpaikan, missä sinulla on mahdollisuus kehittyä niin ammatillisesti kuin yksilönäkin? Oletko luonteeltasi järjestelmällinen eivätkä numerot tuota sinulle haasteita? Hahmotatko järjestelmät helposti, ja opit rutiinit sekä hallintotoimet vaivatta? Pystytkö työskentelemään sekä yksin että ryhmässä? Onnistuuko sinulta useiden tehtävien hoitaminen samanaikaisesti ja olet valmis joustamaan tilanteen vaatiessa?

Olet JS Suomen etsimä kollega.

Työnkuvaus

Kirjanpitäjänä JS Suomessa sinulla on loistavat kontaktit yrityksen myynti-, markkinointi- ja hallintotyöntekijöihin sekä asiakkaisiin. Olet vastuussa yrityksen päivittäisestä kirjanpidosta ja muista kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä. Tämän lisäksi sinulla on työtehtäviä liittyen yrityksen kuukausittaiseen kirjanpitoon ja tilien selontekoon. Raportoit suoraan Accounts Managerille JS World Medialle Tanskaan.

Työtehtävät

  • laskutus, myyntireskontra ja ostoreskontra
  • päivittäinen kirjanpito
  • palkan hallinnointi (JS Suomen työntekijät, joilla on kuukausipalkka ja tuntityöntekijät)
  • kuukausittaisten ja vuosittaisten tilien valmistelu
  • tilintarkastuksen materiaalin valmistelu
  • tiedon jakaminen muiden JS World Median kirjanpitäjien kanssa
  • ad hoc –tehtävät

Kuka sinä olet?

Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja ajattelet selkeästi. Sinulla on hyvä yleiskuva asioista, ja olet joustava sekä mukautuva. Olet positiivinen, ulospäinsuuntautunut ja yhteistyökykyinen kollega. Sinulla on relevantti tausta kirjanpidosta ja vähintään viiden vuoden työkokemus rahoituksessa sekä myynti- ja ostoreskontrassa – mieluiten kansainvälisestä yrityksestä. Olet tottunut työskentelemään oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Sinulla on erinomaiset IT-taidot, erityisesti MS Office ja Excel. Puhut ja kirjoitat sujuvasti niin suomea kuin englantia. Viihdyt kansainvälisessä ympäristössä ja toimistossa, joka on ajoittain hektinen.

Oletko etsimämme kollega?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta.