(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Keravalle KIRJANPITÄJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää vähintään 31.8.2020 asti.


Työtehtävät

Kirjanpitäjänä tulet ensisijaisesti hoitamaan reskontria, viranomaisraportteja, maksuliikennettä, saatavien seurantaa sekä kassavirta- ja laskutusraportointia. 

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja usean vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Toimenkuva sisältää paljon adhoc -tyyppisiä tehtäviä, jotka vaativat oma-aloitteista ja aktiivista otetta. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa Excelin käyttötaitoa ja suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä mukavan tiimin tuen.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi!

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter