(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Haemme Hämeenlinnan Taloushallintopalvelut -yksikköön

KIRJANPITÄJIÄ

vastaamaan asiakasyhtiöidemme kokonaisvaltaisesta taloushallinnosta.

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpito, ostoreskontra, tilinpäätös sekä raportointi. Vastaat siitä, että sisäiset ja ulkoiset asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai tradenomi. Aikaisempi kokemus kirjanpidosta on etu, mutta soveltuva laskentatoimen koulutus ja kyky oppia sekä vastuullinen asenne, antavat myös hyvät valmiudet tehtävään. Kiinteistöalan arvonlisäverotuksen tuntemisesta, tilinpäätös- ja excel- osaamisesta sekä englanninkielen taidosta on tehtävässä hyötyä.

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Kirjanpitäjän työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa vuokra-asuntojen ylläpidon johtamispalveluja tuottavassa yrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 19.1.2020 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f6bd3cc9. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jaana Roivainen, puh. 010 228 7022 tai jaana.roivainen@realia.fi.