(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Haluaisitko olla mukana uuden taloushallinnon palvelukeskuksen luomisessa? Haluaisitko määrittää tiimin tavat tehdä työtä ja kehittää yrityksen toimintaa päivittäisellä tasolla? Jos vastasit kyllä, tämä voi olla juuri sinulle seuraava askel urallasi. Haemme asiakkaallemme yhtä spesialistia Closing and reporting -tiimiin kirjanpitäjän tehtäviin vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Kirjanpitäjänä tehtäviisi kuuluu vastuu kirjanpidosta, käyttöomaisuuskirjanpidosta sekä tase-erien oikeellisuudesta. Kirjaat muistioita, selvittelet ja korjaat kirjauksia, jaksotuksia sekä teet tase-erittelyjä, täsmäytyksiä ja varmistat muista liittymistä tulevan tiedon oikeellisuuden. Kirjanpito on jaettu yhtiöittäin ja tiimi tekee yhteistyössä tilinpäätökset ja konserniraportoinnin. Tämä raportointi voi sisältää viranomaisraportoinnin ja alv-raportoinnin ohella myös esimerkiksi urakkaraportointia työmaavastuullisuuden osalta.

Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista kirjanpidon tehtävistä. Osaamisesi ja kokemuksesi mukaan tehtävää voidaan räätälöidä sisältämään peruskirjanpidon ohella myös esimerkiksi konsernilaskentaa, käyttöomaisuuskirjanpitoa ja tilinpäätösten tekoa. Sinulla on hyvät excel-taidot ja hallitset esimerkiksi pivot-taulukoiden tekemisen. Asiakkaalla on käytössä Oraclen toiminnanohjausjärjestelmä kirjanpidossa, joten sen osaaminen katsotaan suureksi eduksi.

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vahvimpaan osaamiseesi vielä kuulu. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä itse työssä tai luvuissa. Englannin kielen taitosi on sillä tasolla, että voit käyttää sitä työssä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät kansainvälisessä yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus päästä osaksi täysin uutta palvelukeskusta ja sen käytäntöjen luomista. Yritys panostaa aidosti toiminnan kehittämiseen ja olet aitiopaikalla edesauttamassa tätä kehitystä esimerkiksi automatiikan kautta. Yritys panostaa myös henkilöiden kehitykseen ja kokee tärkeänä ottaa huomioon jokaisen toiveet tarjoamalla esimerkiksi mahdollisuuksia uralla etenemiseen. Henkilökohtaisen kehityksen ohella yritys arvostaa työhyvinvointia ja haluaakin nähdä vaivaa siihen, että jokaisella on hyvä olla töissä.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Aloitamme hakijoiden käsittelyn ja haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävästä vastaa henkilöstökonsultti Erica Ollikainen 050 5927 866, erica.ollikainen@barona.fi

Tiedustelut puhelimitse viimeistään 20.12. Sen jälkeen vain sähköpostitse.