(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Haemme Turun toimipisteeseemme tilinpäätöstaitoista, energistä ja asiakaslähtöistä taloushallinnon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen.

Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle?
Asiantuntijanamme hoidat asiakkaidemme taloushallintoa itsenäisesti tilinpäätöksineen. Tiimeissämme on kokeneita ja osaavia asiantuntijoita, jotka ovat tukena työssäsi. Käytettävissäsi on myös runsas koulutustarjontamme. Pidämme tärkeänä aktiivista ja konsultoivaa vuorovaikutusta, sillä haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan tarjoten heille aina parasta mahdollista palvelua.
 
Toivomme, että olet:
  • suorittanut kaupallisen koulutuksen, esim. merkonomi/tradenomi
  • kirjanpidon ja tilinpäätösten osaaja, joka on innostunut taloushallinnon alasta sekä halukas oppimaan uutta
  • rohkea asiakaslähtöinen ammattilainen, jolla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua”

Arvostamme ennakkoluulotonta ja pelkäämätöntä asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi. Tikon- ja /tai Procountor-järjestelmien tuntemuksesta on etua.
 

Mitä tarjoamme sinulle?

  • joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon
  • lounasedun, virikesetelit sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joilla haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi sekä työssä että vapaa-ajalla
  • lähiesimiehen ja tiimin tuen työhösi, sekä konsernimme kattavan asiantuntijakaartin
  • tiimirahan, jolla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä
  • kaikille työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
  • KLT-tutkinnon suoritusmahdollisuuden
  • kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti
Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.  
 
Kiinnostuitko? Kysy tarvittaessa lisätietoja ja hae meille jo tänään – odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta viimeistään 30.11.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja olemme potentiaalisiin hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Maria Survo, puh. 044 410 8724 tai Maria.Survo@accountor.fi.