(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Haemme kasvavaan joukkoomme


KIRJANPITÄJÄÄ


toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään osana osaavaa ja innovatiivista Business Services and Outsourcing -tiimiä. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Roolisi BDO:lla
Kirjanpitäjänä työskentelet osana 20 hengen Business Services and Outsourcing -tiimiä, joka tukee asiakkaitamme taloushallinnon kehittämisessä ja tehostamisessa. Työskentelemme kansainvälisten asiakkuuksien kanssa, työkielinämme suomi ja englanti.Työtehtäviisi kuuluvat asiakasyritystesi kirjanpito ja raportointi, tase-erittelyt, kuukausittainen raportointi veroviranomaisille sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen. Osallistut työssäsi aktiivisesti asiakasyritystesi kirjanpitoprosessien ja -järjestelmien kehittämiseen.
Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta. Kasvumme mahdollistaa monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme

  • Soveltuvaa tutkintoa kaupalliselta alalta, mielellään laskentatoimen parista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muun kielitaidon, erityisesti ruotsin, katsomme eduksesi
  • Hyvää MS Office -ohjelmien tuntemusta, erityisesti Excel-osaaminen on eduksi
  • Positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta
  • Positiivista asennetta sekä halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -missiomme mukaisesti.

Voit olla kokeneempi kirjanpidon ammattilainen tai muutaman vuoden kokemusta kerryttänyt kirjanpitäjä. Tärkeintä meille on halusi oppia ja kehittyä kirjanpidon osaajana.

Tarjoamme sinulle
Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.
Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen?
Hae työpaikkaa 14.1.2020 mennessä verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirpa Lehtinen (puh. 050 326 3320, sirpa.lehtinen@bdo.fi)