(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Form of employment: Full time, Regular
Locations: Espoo, Finland
Job area: Group accounting and finance
Application period: Tuesday, October 29, 2019 - Sunday, November 10, 2019

About us

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. VTT luo vaikuttavuutta, kun innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat.

VTT:n kirjanpitotiimissä Otaniemessä hoidetaan VTT -konsernin emoyhtiön ja sen kolmen tytäryhtiön kirjanpito sekä kauden sulun ja tilinpäätöksen toimet. Tiimin vastuulla on lisäksi sen käyttämien taloushallinnon ohjelmistojen toimivuus ja kehitys. Prosesseja ja toimintatapoja kehitetään jatkuvasti osana päivittäistä toimintaa.

Emoyhtiön, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n, talouden erityispiirteenä on talouden eriyttäminen liiketoimintaan ja ei-liiketoimintaan sekä tavanomaisesta poikkeava arvonlisäverokäsittely. Monet tutkimusrahoituksen lähteet valtionavustuksesta kotimaisiin ja kansainvälisiin julkisiin ja yksityisiin rahoittajiin asettavat omat erityisvaatimuksensa myös laskentatoimelle.

With us you will be responsible for

Haemme nyt kirjanpitotiimiin osaavaa kirjanpitäjää.

Kirjanpitäjänä vastaat itsenäisesti erityisesti käyttöomaisuuskirjanpitoon sekä investointilaskujen käsittelyprosessiin liittyvistä tehtävistä. Lisäksi osallistut sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin muiden tekijöiden kanssa:

  • VTT:n emo- ja tytäryhtiöiden juoksevaan kirjanpitoon
  • Kuukauden vaihteen toimenpiteisiin
  • Tilinpäätösten sekä veroilmoitusten valmisteluun
  • Mahdollisiin muihin tiimin vastuualueella oleviin tehtäviin
  • Toiminnan jatkuvaan kehittämiseen

Tehtäväkokonaisuus muotoutuu henkilön työkokemuksen ja tietotaidon mukaan.

We expect you to have

Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tai vastaava tehtävään soveltuva koulutus ja sinulle on jo muodostunut kokonaiskuva taloushallinnon prosesseista aikaisemmissa taloushallinnon tehtävissä. Ymmärrät myös arvonlisäverotuksen ja tuloverotuksen periaatteet. Toivomme sinulta kiinnostusta ja osaamista kirjanpidon prosessien automatisointiin ja robotiikan hyödyntämiseen liittyen.

Excel on sinulle tuttu työkalu päivittäisessä tekemisessä ja seuraavien järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi: Rondo R8, M2, Oracle EBS ja Kasperi -käyttöomaisuus. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

As a person you are

Toimintaotteeltasi olet avoin, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyöhön panostava. Olet valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja olet kiinnostunut oman työn ja työyhteisön kehittämisestä. Työskentelet tarkasti ja vastuullisesti ja mukaudut ajoittain kiireisiinkin tilanteisiin.

We offer

Työyhteisömme antaa mahdollisuuden kasvuun ja kannustaa kehittymään. Tarjoamme monipuolisia ulkoisen laskennan työtehtäviä, mahdollisuuden olla mukana kehittämässä VTT:n taloushallintoa edelleen monenlaisissa projekteissa ja osaavan tiimin tuen.

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

For further information

Lisätietoja tehtävästä tarjoaa rekrytoiva esimies

Maarit Iikkola, Manager, Accounting
+358 40 771 9120
maarit.iikkola@vtt.fi

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan osoitteeseen www.vtt.fi/careers viimeistään 17.11.2019.