Kirjanpitäjä
Taksiliiton Yrityspalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Taksiliiton Yrityspalvelu Oy etsii kirjanpitäjää

Etsimme joukkoomme tekijää, jonka intohimona on numerot. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ sisältää kolmen organisaation kirjanpidon, tilinpäätöksen ja palkanlaskennan. Nykyinen kirjanpitäjämme on jäämässä eläkkeelle ja meille on tärkeää, että vahdinvaihto tapahtuu rauhassa työhön perehtyen. Tehtävään kuuluu osin myös arkisia rutiineja, kuten osto- ja myyntireskontran valvontaa, maksatuksia, täsmäytyksiä ja muita kirjanpidon töitä sekä talouden seurantaa, raportointia ja prosessikehitystä. Työtehtävät muotoutuvat myös oman osaamisesi mukaan.

Kokonaisvastuullinen rooli edellyttää, että sinulla on aiempaa kokemusta vastuullisista kirjanpidon tehtävistä sekä työtä tukeva tutkinto. Arvostamme pitkäjänteistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua kantaa vastuuta taloushallinnon kokonaisuudesta.

Kyky omaksua nykyaikaiset taloushallintojärjestelmät ripeästi ja valjastaa ne tehokkaaseen käyttöön tekee työn tekemisestä mielekästä ja auttaa sinua hallitsemaan käytössämme olevat Sonetin ja Navisionin järjestelmät. Teknisestä ymmärryksestä on työssä ja erityisesti sen kehittämisessä hyötyä. Kirjanpitäjänämme olet tärkeä osa pientä työyhteisöämme, joten toivottavasti saamme sinusta hyvän lisän rentoon joukkoomme.

Me tarjoamme sinulle:

  • vastuuta ja mahdollisuutta kehittää taloushallinnon prosesseja
  • rauhallisen perehdytyksen kirjanpitäjän tehtäviin
  • monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan
  • pienen työyhteisön täyden tuen

 

Lisätietoja ja hakeminen:

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pia Risku, p. 020 7756 827 maanantaina 28.10.2019 klo 9 - 10 ja perjantaina 1.11.2019 klo 13 - 14.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian lisää!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera 15.11.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@taksiliitto.fi.

Älä ihmettele, jos kuulet meistä jo aiemmin, sillä järjestämme osan haastatteluista jo ennen hakuajan päättymistä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot