(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Haemme Helsinkiin

Kirjanpitäjää asunto- ja kiinteistöyhtiötiimiin

Liittymään osaksi kirjanpidon tiimiämme. Tehtäviisi kuuluu rakennusaikaisten asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito, tilinpäätökset sekä veroilmoitukset. Teet tiiviisti yhteistyötä sisäisten sidosryhmien sekä tilitoimiston ja tilintarkastajien kanssa. Tulet sujuvasti toimeen myös asiakkaiden kanssa. Tehtävä on vakituinen.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Olet kirjanpito- ja tilinpäätöstaitoinen talousasioiden osaaja. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, joustava ja pidät langat käsissäsi myös kiireen keskellä. Omaat erinomaisen paineensietokyvyn ja hoidat työsi tehokkaasti ja täsmällisesti. Työskentelet innolla osana asiantuntevaa tiimiämme.

Sinulla on

  • Vähintään 2 vuotta aiempaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Sujuvat IT-taidot, erityisesti Excelin hallinta on tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeää
  • Soveltuva kaupallisen alan koulutus

Eduksi katsomme rakennusliiketoiminnan ja omaperustaisen asuntorakentamisen tuntemuksen sekä Tikon-järjestelmien osaamisen.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Bookkeeping Anne-Mari Nurminen, p. 040 505 6052 keskiviikkona 9.10 klo 13-14 ja tiistaina 15.10 klo 14-15. Jätä hakemuksesi 20.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta.