(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme Kirkon palvelukeskukseen, vakinaiseen työsuhteeseen

kahta (2) kirjanpitäjää

Kirjanpitäjän tehtävässä hoidat asiakkaidemme kirjanpitoa osana kirjanpidon tiimiä. Huolehdit itsenäisesti heidän kirjanpidostaan ja tilinpäätöksen laadinnasta. Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta oman asiantuntijuuden kasvattamiseen.

Tarjoamme vakinaisen työn viihtyisissä toimistotiloissa, perehdytyksen työhösi ja joustavan työajan, jolloin voit sovittaa työn elämäntilanteeseesi sopivaksi. Työntekopaikka on Kirkon palvelukeskuksen Oulun tai Porvoon toimipaikka.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa ja kokemusta laskentatoimen tehtävistä. Eduksi katsotaan ruotsin kielen osaaminen ja kokemus SAP toiminnanohjausjärjestelmästä sekä seurakuntatalouksien taloushallinnosta.

Jos pidät haasteista ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, hae meille töihin! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2 225,64 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä 9.10.2019 klo 14 - 15 ja 15.10.2019 klo 10 - 11 Heli Inkala p. 040 1425 237.

Hakemukset pyydämme sähköisen rekrytointipalvelumme kautta evl.fi/rekry
sunnuntaina 27.10.2019 klo 22.00 mennessä.