(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Helsingin Kampissa

KIRJANPITÄJÄÄ

Olet kokenut taloushallinnon ammattilainen ja pystyt toimimaan tehokkaasti välillä tiukkojenkin aikataulujen kanssa. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja hymysi ei hyydy haasteidenkaan keskellä. Toimenkuvaasi kuuluu asiakasyritysten neuvonta, kirjanpito, tilinpäätökset, sekä palkanlaskenta ja veroilmoitusten tekeminen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Odotamme sinulta kokemusta taloushallinnon tehtävistä tilitoimistossa. Sinulta löytyy alalle sopiva koulutus ja haluat yhä kehittää itseäsi ammatillisesti. Osaat käyttää hyvin sähköisiä järjestelmiä ja hallitset sähköisen kirjanpidon. Käytössämme on Visma Nova Pro, sekä Fivaldi. Olemme ottamassa käyttöön myös Procountor-järjestelmän, joten kokemus siitä on plussaa.

Sinulta löytyy pelisilmää erilaisiin tilanteisiin, olet ahkera, vastuuntuntoinen ja palvelualtis. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn mutta olet myös taitava tiimipelaaja.

Tarjoamme osaavalle henkilölle ammattilaisten tuen. Bonuksena saat mukavan työyhteisön ja työpaikan loistavien kulkuyhteyksien keskiössä näköalapaikalla. Etuihin kuuluvat myös työterveyshuolto, sekä kulttuurisetelit.

KIINNOSTUITKO tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta.
Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen, sekä vapaamuotoinen hakemuksesi.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Merja Mäki, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy,
puh. 044 777 5108, merja.maki@hpheimo.fi