(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
A-Katsastus Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Haemme nyt taloustiimiimme Pitäjänmäkeen

Kirjanpitäjää

Tehtäväsi sisältää kotimaan konserniyhtiöiden kirjanpidon, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Lisäksi vastaat alv-raportoinnista, käyttöomaisuuskirjanpidosta ja projektien kuluseurannasta.

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (merkonomi, tradenomi). Olet tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, joka on työskennellyt vastaavissa tehtävissä vähintään 5 vuotta. Hallitset yleisimmät taloushallinnon järjestelmät ja Excelin hyvin. Henkilönä olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja numerotarkka ja Sinulla on hyvät tiimityöskentelyvalmiudet. Katsomme eduksesi kokemuksen tilitoimistossa työskentelystä, Microsoft Dynamics AX:n aiemman käytön sekä konsernilaskennan osaamisen.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Meillä pääset osaksi aktiivista ja kehittämishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Pääset kehittymään omassa työssäsi ja sinulla on myös mahdollisuus kasvaa vastuullisempiin tehtäviin. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus jatkuen vähintään lokakuun 2020 loppuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Katja Suonperä, katja.suonpera@a-katsastus.fi

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 25.10.2019 oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f66b116d
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.