(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Suomen Olympiakomitea

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Etsimme kehityshaluista taloushallinnon osaajaa vastaamaan Suomen Olympiakomitean sekä sen osakeyhtiön ja säätiöiden päivittäisistä talousprosesseista. Tehtäviisi kuuluu osto- ja myyntireskontran, maksuliikenteen, matkalaskujen käsittely ja sopimushallinta. Rooliisi liittyy tiiviisti työtovereittesi ja urheilijoiden aktiivinen tukeminen talouden puolella. Olet mukana myös koko urheiluyhteisön taloushallinnon kehittämisessä.

Olympiakomitean taloustiimi tukee seuratoiminnan ja huippu-urheilun tavoitteiden saavuttamista sekä huolehtii järjestön hyvästä taloushallinnosta. Kolmihenkinen taloustiimi vastaa järjestön ja sen osakeyhtiön ja säätiöiden talousohjauksesta, controlling-toiminnoista sekä taloushallinnon perustehtävistä.

Olympiakomitean kirjanpitäjällä on 

  • muutaman vuoden kokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä yritys- tai järjestömaailmassa
  • sujuvat käyttötaidot erilaisista taloushallinnon järjestelmistä (käytössämme Netvisor, M2) ja vahvat yleiset it-taidot
  • tiimipelaajan luonne, hyvät vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa, kehityshalua sekä kyky pärjätä hyvin myös paineen alaisena
  • sinulla on vahva halu kasvaa taloushallinnon ammattilaiseksi
  • soveltuva koulutus tradenomi tai vastaava
  • sujuva englanti ja hyvä ruotsi

 

Sinä haluat mahdollistaa suomalaisen liikunnan ja urheilun tekijöiden onnistumisen. 

Tarjoamme sinulle valtakunnallisen näköalapaikan suomalaiseen liikuntaan ja huippu-urheiluun sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi dynaamisessa organisaatiossa. Työ alkaa 4.11. tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: Johtaja Arto Kuusisto, puh. 0400 613 014, arto.kuusisto@olympiakomitea.fi  Soittoajat pe 13.9. klo 10.00-11.30 ja ti 17.9 klo 15.30-16.30.

Jätäthän hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera viimeistään keskiviikkona 25.9.2019.