(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Oy Lunden Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Haemme Turkuun

KIRJANPITÄJÄÄ

vastamaan konserniyhtiöiden kirjanpidosta sekä kuukausi- ja vuositilinpäätöksistä tilintarkastuksineen. Työhösi sisältyy myös käyttöomaisuuskirjanpito sekä veroilmoitusten laatiminen. Osallistut osana taloushallintoamme prosessiemme kehittämiseen ja tarvittaessa muihin erikseen sovittaviin taloushallinnon tehtäviin. Tässä tehtävässä toimit avainhenkilönä konserniyhtiöidemme kirjanpitäjänä pitäen taloushallinnon langat käsissäsi. Toimit tiiviissä yhteistyössä talousjohtajan ja business controllerin kanssa. Raportoit talousjohtajalle.

Olemme nousujohteisessa kehitysvaiheessa niin kaupallisesti kuin toimintojemme kehittämisenkin osalta, ja haluamme löytää kanssamme kasvua tukemaan ammattitaitoisen ja kokeneen työhönsä tinkimättömästi suhtautuvan kirjanpitäjän.

Toiveidemme kirjanpitäjällä on

  • Useamman vuoden kokemus kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä tilintarkastuksineen.
  • Kokemusta konsernikirjanpidosta.
  • Kirjanpidon kannalta olennaisen lainsäädännön ja veroasioiden tuntemusta.
  • Itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä kyvykkyyttä työskennellä yksin.
  • Kykyä ja innostusta kehittää taloushallinnon toimintatapoja sekä kehittyä ammattilaisena.
  • Kykyä työskennellä tiukkojen aikataulujen puitteissa sekä ajottaista paineensietokykyä.

Eduksi katsomme

  • Microsoft Dynamics NAV ja IBM Cognos tuntemus.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Saat ammattitaitoisen organisaation tuen sekä hyvän perehdytyksen työtehtävään.

Mikäli kiinnostuit, lue lisää yrityksestä osoitteesta www.jalostaja.fi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 18.9.2019 osoitteeseen rekry@jalostaja.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana ja etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään. Toimithan siis nopeasti.