(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Asiakkaamme Axactor Finland Oy on luotettava perintäalan yritys, jonka palveluita käyttää jo kymmenet tuhannet asiakkaat. Yritys tarjoaa perintään ja luotonhallintaan liittyviä palveluita niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Axactor Finland Oy on osa kansainvälistä Oslon pörssissä noteerattua Axactor-konsernia, jolla on toimintaa Suomen lisäksi viidessä eri maassa.

Lisätietoja yrityksestä https://www.axactor.com/ 

Haemme Axactorille Jyväskylään kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus

Kirjanpitäjän työtehtäviin kuuluu konsernin erillisyhtiöiden kirjanpito tilinpäätöksineen. Tämän lisäksi työhön kuuluu maksuliikenteen seuranta, palkanlaskenta, erilaisten sisäisten laskennan raporttien valmistelu ja seuranta, tiedottamista verottajalle sekä ALV- ja tiliseurantaa. Kirjanpidon ohella työhön kuuluu myös laskutusseurantaa, laskujen läpikäymistä ja tarkastusta. Työ on säännöllistä kokoaikaista päivätyötä liukuvalla työajalla.

Työn edellytykset

Tehtävässä menestyminen vaatii kaupallista koulutusta. Toivomme hakijalta myös vähintään viiden vuoden kokemusta kirjanpitotyöstä. Osaat tehdä tilinpäätöksen ja hallitset arvolisäveron ja sinulla on aiempaa kokemusta ERP-järjestelmistä. Tämän lisäksi osaat avustaa palkanlaskennassa.  Työ edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa. Osaat myös sujuvasti käyttää kirjanpito-ohjelmia sekä Office-ohjelmia. UNIT4 / UBW osaaminen katsotaan eduksi.

Kirjanpitäjän työ edellyttää tarkkuutta, itsenäistä työskentelyotetta sekä ymmärrystä kuukausittaisesta rutiinista. Mikäli olet määrätietoinen työntekijä, taitava tiimityöskentelijä ja uskallat sanoa oman mielipiteesi, voit olla etsimämme henkilö.

Tässä työyhteisössä työt tehdään asiantuntevasti, työniloa ja huumoria unohtamatta.

Mitä työ tarjoaa

Kirjanpitäjänä pääset työskentelemään kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Työhösi saat hyvän perehdytyksen, sillä yritys panostaa uusien työntekijöiden mahdollisimman jouhevaan työn aloitukseen. Axactorilla on mukava, noin 30 hengen motivoitunut työporukka, jossa kunnioitetaan toinen toistaan ja töitä tehdään tavoitteellisesti yhdessä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö ja yritys tarjoaa työntekijöilleen myös hyvät työsuhde-edut. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointipalveluyritys WorkPowerin kanssa. Mikäli koet, että tässä voisi olla paikka juuri sinulle, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi

0407069967