(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Oy Toimialakirjanpito

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019
Etsimme asiakkaallemme Toimialakirjanpidolle Vaasaan KIRJANPITÄJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Arjessasi vastaat nimettyjen asiakasyritysten taloushallinnon rutiineista ja kirjanpidosta kokonaisvaltaisesti mukaan lukien tilinpäätökset.

Toimialakirjanpito on apteekkien kirjanpitoon ja taloushallintaan erikoistunut yritys. He palvelevat myös muiden toimialojen yrityksiä. Toimialakirjanpidon tehtävänä on auttaa asiakasyrityksiä selviämään taloushallinnon haasteista, toimimaan kannattavasti ja tekemään voittoa. Kyse ei siis ole vain kirjanpidosta, palkanlaskennasta, maksuliikenteestä ja tilinpäätösten tekemisestä vaan liiketoiminnan aktiivisesta seurannasta ja auttamisesta päätöksenteossa.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta itsenäisesti kirjanpitäjän työstä ja järjestelmällistä työskentelyotetta taloushallinnon sähköisiä työkaluja hyödyntäen. Hyvän koulutus- ja kokemustaustan lisäksi arvostamme hyviä asiakaspalvelu- vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.
Aikaisempi tuntemus apteekkien kirjanpidosta sekä käyttökokemus Mepco- ja Tikon- järjestelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen alalla pitkään toimineessa yrityksessä. Hyvät henkilöstöedut, sekä rennon tiimin tuen.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja asiakasyrityksen välille.
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemuksesi jo tänään ja varmista paikkasi työhaastattelussa Vaasan toimistollamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Vaasa on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä.
Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!