(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
PP-auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Haemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista kirjanpitäjää

PP-Auto Oy:n ja Lohjan Autokeskus Oy:n kirjanpitäjänä
pääset toimimaan autokaupan toimialajohtajan oikeana kätenä ja tekemään monipuolisia taloushallinnon ja kirjanpidon tehtäviä aina tilinpäätökseen saakka.

Autokauppojen kirjanpitäjänä vastaat kahden yrityksen kirjanpidosta, veroilmoituksista ja tilinpäätöksistä konserniympäristössä. Tehtävä sisältää useita kirjanpidon eri osa-alueita, jotka tarjoavat mielenkiintoisia uusia haasteita kokeneellekin kirjanpitäjälle. Työhösi sisältyy ainakin päivittäistä kirjanpitoa kuun vaihteen työtehtävineen sekä tilinpäätökset. Lisäksi työhön sisältyy raportointia, budjetointia, ennustamista ja muita sisäisen laskennan tehtäviä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. tradenomi), kokemusta kirjanpidosta, käyttöomaisuudesta ja tilinpäätösten laatimisesta ja syvällistä Excel -osaamista. Lisäksi arvostamme SAP ja Basware IP tuntemusta.

Toivomme sinun olevan työskentelytyyliltäsi huolellinen, joustava ja oma-aloitteinen. Mikäli omaat lisäksi kykyä ja halua sopeutua ajoittain kiireiseenkin työympäristöön, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta
• Autokaupan kirjanpidosta ja taloushallinnosta
• Vähittäiskaupan alan tuntemus on hyödyksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän sekä S-ryhmän erittäin hyvät henkilöstöedut.

Haettava tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä. Hakuaika päättyy 25.8.2019

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tom Mörck p.044-0410525 tom.morck@sok.fi