(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

 

Etsimme Kouvolan toimipisteeseemme tilinpäätöstaitoista ja asiakaslähtöistä kirjanpitäjää Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle? Kirjanpitäjänä hoidat asiakkaidemme taloushallintoa itsenäisesti. Tukena työssä on tiimiemme kokeneet ja osaavat asiantuntijat sekä runsas koulutustarjontamme. Tehtävässä tärkeänä osana on aktiivinen ja konsultoiva vuorovaikutus, sillä haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan tarjoten heille aina parasta mahdollista palvelua.   

Mitä toivomme sinulta? Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista koulutusta esim. merkonomi / tradenomi, vahvaa ammatillista osaamista ja kokemusta kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä. Erityisesti toivomme sinulta innostuneisuutta alaa kohtaan sekä hyviä valmiuksia ja halua oppia uutta.

Olet rohkea kommunikoimaan asiakkaidemme kanssa, sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin ja olet näppärä käyttämään erilaisia järjestelmiä sekä sähköisiä kirjanpidon työkaluja. Kokemus Tikon- ja/ tai ProCountor- ohjelmasta on etu, mutta ei välttämätön.

Accountorilla työskentelemme lähellä asiakasta, joten toivomme sinulta intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.” Meillä on paljon kansainvälisiä asiakkaita, joten toivomme, että suomen kielen lisäksi myös muiden kielien käyttö on sinulle luontevaa.

Arvostamme ennakkoluulotonta ja pelkäämätöntä asennetta, palavaa halua oppia jomaksua uutta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle joustavan työajan, jotta saat oman arkesi rullaamaan paremmin. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä. 

Tarjoamme työntekijöillemme myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.   Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.  

Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.  

Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelujohtaja Ritva Rytkönen, puh. 050 3463152 ritva.rytkonen@accountor.fi.   Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.8.2019 mennessä.


Haastattelut aloitetaan heti ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä.