(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Etsimme nyt Tampereella sijaitsevaan kirjanpitoyksikköömme  

KIRJANPITÄJÄÄ

vastaamaan asiakasyhtiöidemme kokonaisvaltaisesta taloushallinnosta.

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpito, vastikevalvonta sekä lainahallinta. Vastaat siitä, että sisäiset ja ulkoiset asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai tradenomi. Aikaisempi kokemus kirjanpidosta on etu, mutta soveltuva laskentatoimen koulutus ja kyky oppia sekä vastuullinen asenne, antavat myös hyvät valmiudet tehtävään. Kiinteistöalan arvonlisäverotuksen tuntemisesta on tehtävässä hyötyä.

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Kirjanpitäjän työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 21.8.2019 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ff828738 Lisätietoja tehtävästä antaa 15.8. saakka aluejohtaja Mikko Niskanen p. 010 228 1150 tai mikko.niskanen@realia.fi ja 16.8. alkaen kirjanpitoyksikön päällikkö Kirsi Kärenlampi p. 010 228 7136 tai kirsi.karenlampi@realia.fi

 

Lue lisää kirjanpitäjän työstä ja Realia Isännöinnistä työpaikkana: https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/kirjanpitajan-tyo