(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Nomichan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Etsimme Helsingin Pasilaan hyvien kulkuyhteyksien varteen kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen kasvavan liiketoimintamme tueksi.

Nomichan Oy tarjoaa konsultointi- ja taloushallinnon palveluitaan tytär- sekä osakkuusyrityksille, jotka toimivat mielenkiintoisessa ravintolamaailmassa.

Vastuullasi on pitää tytär- ja osakkuusyhtiöidemme kirjanpito ajan tasalla. Huolehdit yhtiöidemme pääkirjanpidosta, tilinpäätöksistä, kuukausittaisista viranomaisilmoituksista ja veroilmoituksista. Teet tiivistä yhteistyötä seitsemän muun taloushallinnon ammattilaisen parissa. Yksin ei työn pariin tarvitse siis jäädä. Pyrit myös kehittämään taloushallinnon toimintojamme talouspäällikön alaisuudessa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo entuudestaan vähintään viiden vuoden kokemus kirjanpitäjän tehtävistä.  Odotamme sinulta monipuolista kirjanpitäjän osaamista, alaan soveltuvaa koulutusta sekä innostunutta ja asiantuntevaa työotetta. Työ edellyttää erinomaista suomen kielen osaamista, englannin osaaminen on etu. Omaksut nopeasti uusien ohjelmien käytön, olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, positiivinen ja palveluhenkinen. Sinulla on järjestelmällinen ja tarkka työote, pidät numeroista ja työt pysyvät sinulla hallussa aikataulupaineista huolimatta.

Procountor-ohjelman tuntemus sekä englannin kielen osaaminen ovat ehdottomasti plussaa.

Tarjoamme:

  • Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan
  • Nuorekkaat ja rennon eloisat työkaverit
  • Asianmukaiset työvälineet
  • Joustavat työajat
  • Useiden erilaisten ravintoloidemme henkilökuntaedut käyttöösi
  • Paljon erilaisia hauskoja tapahtumia rapujuhlista pesäpallokerhoon

Yhtiömme arvot ovat: fun, välittäminen ja jatkuva kehitys. Mikäli koet että arvomme ja taitosi kohtaavat, laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteeseen: virpi@soupster.com