(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Uotila & Laine Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Uotila & Laine Oy on turkulainen täydenpalvelun tilitoimisto. Meillä työskentelee tällä hetkellä 20 henkilöä ja toimipaikkamme sijaitsee Puutarhakadulla. Me tarvitsemme nyt SINUA, kirjanpidosta kiinnostunutt henkilöä joukkoomme.

Tehtäväsi koostuu omien, nimettyjen yritysten asiakaskontaktoinnista ja niiden kirjanpidon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta , eli kuukausikirjanpidosta, raportoinnista, tilinpäätöksistä ja veroilmoitusten laadinnasta. Asiakasyritykset ovat suurelta osin osakeyhtiöitä.

Odotamme sinulta Taloushallintoon suuntautunutta koulutusta ja aitoa innostusta taloushallinnon tehtäviin tilitoimistossa. Olet halukas kehittämään itseäsi sekä kirjanpidon, verotuksen että ohjelmisto-osaamisen saralla. Ohjelmistoina käytössäsi ovat  Tikon, Heeros ja Procountor.

Saat meiltä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn pk-yritysten talouden ytimessä, mukavan työyhteisön, joustavat työajat (liukuma), etätyömahdollisuuden sekä loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Henkilökuntaetuina koulutuksen lisäksi on mm. hierontaa ja liikuntasetelit. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitusajankohtaa voidaan myös sopia yhdessä. Lähetäthän hakemuksesi, CV:n ja alustavan palkkatoiveesi osoitteeseen: mervi.laine@uotila-laine.fi