(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Laskentatieto Oy Irja Hirsinummi

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Taloushallinnon asiantuntija

Etsimme osaavaan joukkoomme kokenutta ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää. Tässä tehtävässä toimit avainhenkilönä asiakasyritystemme kirjanpitäjänä pitäen taloushallinnon langat käsissäsi. Keskeinen osa työtäsi on toimia asiakkaan neuvonantajana taloushallinnon ja verotuksen kysymyksissä ja samalla hoitaa ulkoisen laskennan rutiinit tehokkaasti sähköisillä työkaluilla.

Toivomme sinulta vankkaa kirjanpidon ja verotuksen osaamista, tilinpäätöstaitoa, hyvää organisointitaitoa sekä aitoa innostusta taloushallinnon tehtäviin. Työtehtävässä toimit aktiivisesti sekä asiakkaiden että kollegoiden kanssa ja siitä syystä odotamme sinun olevan ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja. Sähköiset taloushallinnon työkalut tulee olla sinulle tuttuja ja olet halukas kehittämään itseäsi sekä kirjanpidon, verotuksen että ohjelmisto-osaamisen saralla. Tilitoimistokokemuksen ja KLT-tutkinnon suorittamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn pk-yritysten sekä kansainvälisten konsernien talouden ytimessä, joustavan työyhteisön sekä loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Kollegasi odottavat sinua jo innolla, joten tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta tarkan aloitusajankohdan voimme sopia yhdessä. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten lähetäthän hakemuksesi, CV:n ja alustavan palkkatoiveen osoitteeseen: reeta.hirsinummi@laskentatieto.fi  Hakuaika päättyy 18.8.2019. Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut soveltuvien henkilöiden osalta jo hakuajan aikana.

Kokeneen kirjanpitäjän lisäksi etsimme sopivia ehdokkaita myös trainee -ohjelmaamme. Voit olla siis vastavalmistunut ja innokas oppimaan. Trainee-ehdokkaalta odotamme taloushallinnon tradenomitutkintoa, palveluhenkisyyttä ja erityisesti halua kehittyä taloushallinnon ja verotuksen osaajana. Mikäli innostuit, olethan yhteydessä ja lähetät hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen reeta.hirsinummi@laskentatieto.fi