(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun

KIRJANPITÄJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen Talouspalveluihin Tikkurilaan ajalle 1.9.2019 – 31.8.2020.

Työskentelet osana seitsemän hengen kirjanpitotiimiä ja tehtäviisi kuuluu esimerkiksi muistiokirjaukset, pysyvien vastaavien kirjanpito, erilliskirjanpidot, tytäryhtiöiden kirjanpidot, arvonlisäveroasiat, tilinpäätös, viranomaistilitykset ja -raportit, taloushallinnon järjestelmien pääkäyttäjätehtävät sekä kirjanpitoon liittyvä neuvonta. Työ edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Valittavalta henkilöltä toivomme laaja-alaista osaamista taloushallinnon tehtävistä ja työkokemusta vähintään 3 vuotta monipuolisista kirjanpidon tehtävistä. Edellytämme sopivaa kaupallista koulutusta (esimerkiksi merkonomi, tradenomi). Arvostamme itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta, palveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän, iloisen työympäristön ja ajanmukaiset taloushallinnon työkalut. 

Toimipisteemme sijaitsee Tikkurilassa, osoitteessa Ratatie 22, juna-aseman vieressä. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työaika on 36,75 tuntia viikossa. Työsuhde alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa talousjohtaja Petteri Mussalo, puh 040 019 3779.

Hakuaika päättyy 18.08.2019.
Hakemukset pyydämme lähettämään: Laurea avoimet työpaikat