(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
TNM-Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

TNM-Consulting on Mäntsälän keskustassa toimiva tili- ja konsulttitoimisto. Meitä on tällä hetkellä seitsemän taloushallinnon ammattilaista. Toimintamme laajentuessa edelleen ja asiakasmäärän kasvaessa haemme joukkoomme lisää osaavia ammattilaisia.

Haemme toimistoomme ammattitaitoista kirjanpitäjää vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat nimettyjen asiakkaittesi juoksevasta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, veroilmoituksista ja viranomaisyhteyksistä, palkanlaskennasta sekä verosuunnittelusta. Seuraat, neuvot ja ohjaat asiakkaitasi aktiivisesti.

Arvostamme asiakaspalveluasennetta ja vastuullista työskentelytyyliä. Olet tarkka, tunnollinen ja tuot ajatuksesi esille tiimissä. Henkilönä olet avoin ja helposti lähestyttävä. Haluat kehittyä ja kehittää. Sinulla on vahvaa käytännön kokemusta kirjanpito- ja tilinpäätöstöistä. Hallitset tavanomaiset MS-Officen ohjelmistot. Fivaldin, Netvisorin tai muun sähköisen järjestelmän ja yritysjuridiikan tuntemus sekä työkokemus tilitoimistosta ovat vahva etu.

Tarjoamme laatutietoiselle henkilölle itsenäisen tehtävän ja hyvät puitteet pienessä työyhteisössä. Pääset nauttimaan työn hedelmistä ammattilaisten joukossa.

Meillä on mielenkiintoisia, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä mm. asiakkaidemme taloushallinnon ulkoistamis- ja sähköistämisprojekteissa. Toimenkuvasi voidaan räätälöidä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Parhaimmillaan voit olla mukana neuvomassa asiakkaita yrityskaupoissa ja kasvamassa uusien yrittäjien rinnalla.

Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset palkka- ja luontaisedut ja mahdollisuuden kehittä omaa osaamispääomaasi suorittamalla esim. KLT-tutkinnon. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tartu haasteeseen ja täytä hakemuksesi www.operaria.fi -sivuston kautta mahdollisimman pian! Hakuaika 15.7 asti. Operaria Oy avustaa rekrytointiprosessissamme ja lisätietoja antaa Markus Fabricius 0400 603327 / Operaria Oy