(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Haemme nyt asiakkaallemme kirjanpitäjää määräaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on siirtämässä toimintaansa pääkaupunkiseudulle ja tämän hetkinen työpiste sijaitsee Vantaalla. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät lähelle vuoden loppua. Kirjanpitäjänä työtehtäviisi kuuluu vastuu kirjanpidosta, käyttöomaisuuskirjanpidosta sekä tase-erien oikeellisuudesta. Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista laajasti.

Haemme nyt asiakkaallemme kirjanpitäjää määräaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on siirtämässä toimintaansa pääkaupunkiseudulle ja tämän hetkinen työpiste sijaitsee Vantaalla. Uudet toimitilat valmistuvat syksyn aikana Helsingin Ilmalaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät lähelle vuoden loppua, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaalle heidän uuteen palvelukeskukseen.

Kirjanpitäjänä työtehtäviisi kuuluu vastuu kirjanpidosta, käyttöomaisuuskirjanpidosta sekä tase-erien oikeellisuudesta. Kirjaat muistioita, selvittelet ja korjaat kirjauksia, jaksotuksia sekä teet tase-erittelyjä, täsmäytyksiä ja varmistat muista liittymistä tulevan tiedon oikeellisuuden. Neljän hengen tiimissä kirjanpito on jaettu yhtiöittäin ja tiimi tekee yhteistyössä tilinpäätökset ja konserniraportoinnin. Tämä raportointi voi sisältää viranomaisraportoinnin ja alv-raportoinnin ohella myös esimerkiksi urakkaraportointia työmaavastuullisuuden osalta.

Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista kirjanpidon tehtävistä. Osaamisesi ja kokemuksesi mukaan tehtävää voidaan räätälöidä sisältämään peruskirjanpidon ohella myös esimerkiksi konsernilaskentaa, käyttöomaisuuskirjanpitoa ja tilinpäätösten tekoa. Sinulla on hyvät excel-taidot ja hallitset esimerkiksi pivot-taulukoiden tekemisen. Asiakkaalla on käytössä Oraclen toiminnanohjausjärjestelmä kirjanpidossa, joten sen osaaminen katsotaan suureksi eduksi.

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vahvimpaan osaamiseesi vielä kuulu. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä itse työssä tai luvuissa. Englannin kielen taitosi on sillä tasolla, että voit käyttää sitä työssä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista laajasti. Työnkuva on todella monipuolinen, joten yksikään päivä ei ole samanlainen. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä mielenkiintoiseen kansainväliseen yritykseen, mikä tarjoaa varmasti pidemmälläkin tähtäimellä kehitysmahdollisuuksia.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Aloitamme hakijoiden käsittelyn ja haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävästä vastaa henkilöstökonsultti Erica Ollikainen 050 5927 866, erica.ollikainen@barona.fi